improved-gut-health

ნაწლავების ჯანმრთელობის გაუმჯობესება

ჯანსაღი ნაწლავი არა მხოლოდ პროდუქტიულობისა და მუშაობის გაუმჯობესებას უწყობს ხელს. ის ამცირებს ანტიბიოტიკებზე დამოკიდებულებას, აუმჯობესებს ცხოველების კეთილდღეობას და ხელს უწყობს გარემოსდაცვითი მდგრადობის შენარჩუნებას.

better-digestibility

უკეთესი მონელება

გაუმჯობესებული მონელება ზრდის შეწოვისთვის საჭირო საკვები ნივთიერებების რაოდენობას, რაც იწვევს საკვების უკეთეს ეფექტურობას. ბონუსი: რაც უფრო მეტი საკვები ნივთიერება შეიწოვება, მით უფრო ნაკლები საკვები ნივთიერებაა ხელმისაწვდომი, როგორც საწვავი პათოგენური ბაქტერიების ზრდისთვის.

improved-performance

შრომისუნარიანობის ზრდა

ორგანიზმის ყველა სისტემის ოპტიმალური ეფექტურობით ფუნქციონირების მხარდაჭერა აუმჯობესებს ორგანიზმის შრომისუნარიანობას და უზრუნველყოფს ჯანსაღ და პროდუქტიულ ცხოვრებას.

health-vitality

ჯანმრთელობა და სიცოცხლისუნარიანობა

სიცოცხლისუნარიანი ცხოველები უფრო მდგრადია ცვლილებების მიმართ და უკეთ შეუძლიათ ჯანმრთელობის შენარჩუნება მაღალი პროდუქტიულობის ან გარემოსდაცვითი გამოწვევების პირობებშიც კი.

immune-support

იმუნური სისტემის მხარდაჭერა

დაავადებებისადმი მდგრადობა მოითხოვს ჯანსაღ იმუნურ სისტემას. სხვადასხვა ინგრედიენტი თითოეული თავისებურად მოქმედებს იმუნური სისტემის ოპტიმალურ დონეზე მუშაობის შესანარჩუნებლად.

fertility-reproduction

ფერტილობა და რეპროდუქციული სისტემა

პრობიოტიკი ხელს უწყობს ვაგინალური მიკრობიოტის აღდგენას და ქმნის უფრო ხელსაყრელ პირობებს ნაყოფიერებისთვის.

drug-application

დანიშნულება

პრობიოტიკები სასარგებლოა პრაქტიკულად ყველა ქრონიკული და სეზონური დაავადებების დროს. პრებიოტიკები სასარგებლოა ყოველთვის. ისინი კვებავენ მიკროფლორას, მათი სიჭარბე ნუ შეგაშინებთ, რაც ზედმეტია, ტრანზიტულად გაივლის ნაწლავში და თან ჭარბ ტოქსინებსაც წაიყოლებს.

  • თრგუნავს დაავადების გამომწვევ ბაქტერიებს (სტაფილოკოკი, პროტეუსი, ენტეროპატ`გენური ფლორა) და ინარჩუნებს პირობით-პათოგენური ბაქტერიების უსაფრთხო დონეს
  • აწესრიგებს მონელებას და ზრდის საკვები ნივთიერების ათვისებას ხარისხს
  • ხელს უწყობს ორგანიზმში ინტერფერონის გაომუშავებას და ზრდის ორგანიზმის რეზისტენტობის უნარს
  • ხელს იუწყობს ორგანიზმის დეზინტოქსიკაციას, წმენდას
  • აუმჯობესებს ნივთიერებათა ცვლას
  • იცავს ვაგინალურ მჟავა-ტუტოვან ბალანსს
  • ამცირებს ქოლესტერინის დონეს
  • ხნსის შეკრულობას და შეგუბებით მოვნელენებს ნაწლავებში
  • ქმნის პირობებს საკუთარი მუკოიდური მიკროფლორისთვის
  • მიიღება ონკოდაავადებები კომპლექსური მკურნალობის დროს
  • compound

    შემადგენლობა

    Bacillus coagulans, Bacillus subtilis, Bacillus clausii. ჟელატინი (კაფსულა).

    dosage-contraindications
    მიღების წესი და უკუჩვენება

    მიღების წესი: 2-3 კაფსულა დღეში, მიიღება წყალთან, წვენებთან ან საკვებთან ერთად.
    უკუჩვენება: ინდივიდუალური აუტანლობა.
    შენახვის პირობები: შეინახეთ ოთახის ტემპერატურაზე დახურულ მდგომარეობაში, დაიცავით მზის სხივებისგან.

    პროდუქტის აღწერა

    ❓ და რა არის მოლსიანის პრობიოტიკი 🤔
    🔸 პრობიოტიკები ცოცხალი ბაქტერიებია , რომლებიც ჯანმრთელობისთვის აუცილებელია. ისინი განსაკუთრებით სასარგებლოა კუჭ–ნაწლავისთვის. პრობიოტიკები ნაწლავებში ბინადრობენ და ადამიანს საჭმლის მონელებასა და ათვისებაში ეხმარებიან. პრობიოტიკები თავადაც გამოიმუშავებენ ზოგიერთ ვიტამინს და სხვა სასარგებლო ნივთიერებებს.
    🔸 რაც შეეხება პრებიოტიკებს, ბუნებრივი საშუალებებია, რითაც სასარგებლო ბაქტერიები იკვებებიან. ამიტომ როცა ადამიანი პრობიოტიკს იღებს, აუცილებელია მიიღოს პრებიოტიკიც.

    👉🏻 პრობიოტიკები ის სასარგებლო მიკროფლორაა
    რომლის შესახებაც ყველას გვსმენია. ჯერ კიდევ მეცხრამეტე საუკუნეში შეამჩნიეს, რამხელა მნიშნელობა ჰქონდა მას ჯანმრთელობისა და იმუნიტეტის შენარჩუნებისთვის. ადამიანი სასარგებლო ფლორას დაბადებისთანავე იღებს დედისგან, შემდეგ კი მთელი სიცოცხლის განმავლობაში ავსებს მას. ❌ არასწორი კვება, თამბაქო, ანტიბიოტიკები სასარგებლო ფლორას დიდ ზიანს აყენებს, ამიტომაც აუცილებელია მისი აღდგენა პრობიოტიკებით. მიღებიდან 1–4 საათის შემდეგ ისინი „იღვიძებენ“ და მოქმედებას იწყებენ.

    👉🏻 პრობიოტიკები განსაკუთრებით საჭიროა
    ანტიბიოტიკოთერაპიისა და ნაწლავურ ფლორაზე ძლიერმოქმედი წამლებით მკურნალობის დროს და შემდგომ ‼️

    განვიხილოთ რამოდენიმე:
    🦠 ლაქტობაქტერიები-მათ შეუცვლელი როლი აკისრიათ საჭმლის მონელებაში. გარდა ამისა ლაქტობაქტერიები იმუნიტეტის საფუძველსაც წარმოადგენენ: ნაწლავში ქმნიან მჟავე ფიზიოლოგიურ გარემოს , რომელსაც ზოგიერთი მავნე ბაქტერია ვერ უძლებს.
    🦠 ბიფიდობაქტერიები – მათ საჭმლის მონელებასთან უშუალო კავშირი არ აქვთ, აქტიურად ქმნიან მჟავე გარემოს და სხვა ისეთ კომპონენტებს ასინთეზირებენ, რომლებიც მავნე ბაქტერიებს თრგუნავენ, მონაწილეობენ ვიტამინებისა და ფერმენტების წარმოქმნაში.
    🦠 პრებიოტიკები – ოლიგოფრუქტოზა. მისი დახმარებით მრავლდებიან ბიფიდობაქტერიები, უმჯობესდება კალციუმის შეწოვა. იგი არ წარმოქმნის გლუკოზას და უვნებელია დიაბეტიანებისთვის და ჭარბწონიანი პაციენტებისთვის.
    🦠 ინულინი – იგი უკვე ჩამოთვლილი სამი პრებიოტიკის თვისებებს აერთიანებს. მას კრისტალურ ინსულინსაც, ვინაიდან მონაწილეობს ცხიმების ცვლაში. როცა სისხლში გლუკოზის დონე მომატებულია, ის აქვეითებს, გამოაქვს ორგანიზმიდან ტოქსინები და მძიმე ლითონები, ასევე კანცეროგენები. წმენდს არა მხოლოდ ნაწლავს, არამედ მთელ ორგანიზმს, იცავს მას ზოგიერთი სახის კიბოსგან.
    🦠 ლაქტულზა – კვებავს სასარგებლო ბიფიდობაქტერიებსა და ლაქტობაქტერიებს. აქვს მსუბუქი საფაღარათო თვისება. მას ნატურალური ფესვები აქვს, მას ყველის ამოყვანის შემდგომ დარჩენილი შრატისგან ამზადებენ.